Dětský den v Koštově

29.05.2010 13:33

Sportovní a kulturní komise Trmice a Koštov (SKK) uspořádaly tuto sobotu, tj. 29. května, pro místní děti Dětský den.

Kdo od čtrnácté hodiny přišel na nové, asfaltové hřiště do Koštova, byl svědkem mravenčího reje zvědavých a radujících se dětí. Slavil se tu jejich den.

Pro děti (a jejich rodiče) byly připravené atrakce, zajímavé soutěže, občerstvení. A i trocha vzrušení, když si všichni návštěvníci akce mohli prohlédnout něco málo z práce policie, hasičů a zdravotníků. Městská policie Trmice představila vybavení služebního auta, osobní výstroj a výzbroj strážníků. Navíc si zde děti pod jejich dozorem mohli zastřílet ze vzduchovek nebo z luku.

Zajímavou ukázku si také připravily hasiči. Jejich auto se okamžitě po příjezdu stalo terčem zájmu a zvědavosti. Kdo chtěl, mohl si vyzkoušet, jaké to je "střílet" z vodního děla nebo proudnice.

V neposlední řadě si návštěvníci dětského dnu mohli vyzkoušet práci zdravotníků při záchraně lidského života v podání členů Místní skupiny Českého červeného kříže Trmice. I o toto stanoviště byl veliký zájem, opět hlavně z řad dětí.

Samozřejmě, že na akci byly i jiné atrakce, které děti hojně využívaly: skákací hrad, házení na koš, střílení míčků do brány a mnoho dalších.

Krásné počasí, spousta zábavy, her, soutěží, dobrot a radost v dětských tvářích - to byl letošní Dětský den v Koštově.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena. Správce stránek: Viktor Nečas (mscck-trmice@seznam.cz)